egir belső auditor képzés

Műhelytitkokra is fény derült a denkstatt EgIR belső auditor képzésén

Reading Time: < 1 minute

Sikeresen lezárult a kétnapos energiagazdálkodási irányítási rendszerek belső auditor képzésünk. Ezúttal is köszönjük Köteles Géza, EgIR tanácsadónak, a magas színvonalú, interaktív módszerekre épülő szakmai tananyag átadását a jelenlévőknek! Bízunk benne, hogy az új ismeretek támogatni fogják a szakemberek mindennapi munkáját és alkalmazásával a szervezetek folyamatos energiahatékonyság-növelést és jelentős megtakarítást fognak tapasztalni. 

„Nagyon színvonalasnak tartottam a képzést. Immár megszokottan remek szervezés, profi bonyolítás. Nagyon tartalmas oktatás gyakorlati példákkal. Felkészült, profi előadó. Remek catering, jól szervezett ebéd. Köszönöm, hogy részt vehettem, összességében nagyon elégedett vagyok.”

 

A képzés számomra kellemes csalódás volt és nagy élményt nyújtott. Ilyen profi és a szakmájára igényes előadóval már nagyon régen nem találkoztam. Nem a megszokott oktatási formát követve adta át a teljes anyagot és még attól is többet a felbecsülhetetlen szakmai példákon keresztül bemutatva. Bármikor elvégezném még egyszer a képzést.”

A képzés során számos életszerű, gyakorlati példán keresztül sikerült közelebbről megismerkedni a belső auditálási folyamatokkal, egyes “műhelytitkokat” is megismerni. Az oktató felkészültsége és előadásának színvonala kimagasló és inspiráló volt. Nem csupán a szakmai oldal elvárásait sikerült tisztázni a szabványok vonatkozásában, de az auditor viselkedésének, helyzetkezelésének szerepe is több példán keresztül került bemutatásra. A tréning résztvevőinek kérdéseire kimerítő, részletes válaszokat kaptunk.

 

„A képzésen magaszsintű energetikai és annak auditáláshoz szükséges ismereteket kaptam. Az oktatás workshop jellege pedig maximálisan támogatta, hogy a kapott ismeretanyag azonnal használható legyen a munkámban.”

 

Köszönjük résztvevőinknek a pozitív visszajelzést!

További kérdés?

Kapcsolatfelvétel

Töltse ki az alábbi űrlapot, és csapatunk örömmel segít kérdései, észrevételei kapcsán.

Kapcsolatfelvétel

Töltse ki az alábbi űrlapot, és csapatunk örömmel segít kérdései, észrevételei kapcsán.

Köszönjük üzenetét! Hamarosan válaszolunk Önnek.