Karrier

Céltudatosság a tanácsadásban

Legyél a fenntartható jövő megteremtője!

Az EY denkstatt kollégái egy nagyszerű küldetést élhetnek meg. Zöldebbé és egészségesebbé akarjuk tenni a világ működését, mindannyiunk számára. Ügyfeleinket abban támogatjuk, hogy a gazdasági sikert összeegyeztessék a környezeti és társadalmi fenntarthatósággal.

 

Fő célunk a társadalom életminőségének hosszú távú javítása. Kollégáink 30 éve ezért a célért dolgoznak – egy jó adag humorral, mert ez mindent megkönnyít. 

Great place to work at -Denkstatt

Itt találod állásajánlatainkat

Ismerkedjünk meg!

Örömmel fogadunk szakmailag elhivatott és lelkes érdeklődőket, akik felelősen döntenek a fenntarthatósággal kapcsolatos döntő kérdésekben és változást akarnak elérni.

Téged keresünk…

Nem találod a megfelelő állást a meghirdetett pozíciók között?

Küldd el jelentkezésed, legyél te is az EY denkstatt csapat tagja!

Jelentkezés menete

Jelentkezésedet gondosan elolvassuk.

A lehető leghamarabb visszajelzést fogsz kapni a jelentkezés státuszáról. Ha a visszajelzés pozitív, közösen megtesszük a következő lépéseket.

Meghívunk egy találkozóra, hogy benyomást szerezzünk egymásról. Tudjuk, hogy egy meghatározó élmény és jelentősen befolyásolja a jelölt döntését az új munkahellyel és kollégákkal való megismerkedés. Ezért is fontos számunkra, hogy a lehető legtöbbet megtudj a pozícióról és a szervezetünkről a beszélgetés keretében. Lehetőségünk van megismerni egymást, beszélgetni a szakmai tapasztalataidról és elvárásaidról.

A döntéshozatalban segít a gyakorlati esettanulmány, amely keretében denkstatt-tanácsadói szerepben a mindennapi üzletmenet során tapasztalható releváns helyzetekre kérjük, hogy reagálj. Ez alapján látjuk a munkakörhöz való hozzáállásodat.

Érdemes átgondolni, hogy minden információ megosztásra került-e és az elhangzottak alapján  megalapozott döntés szülessen a kiválasztás és ajánlatelfogadás kapcsán.

A szerződés alapos átolvasása után – ha mindenki elfogadja a feltételeket – a szerződés aláírását követően a csapatunk tagja leszel.

A lehető leggyorsabb eligazodást adjuk. Az első napokban az irodai bemutatkozással kezdjük, majd a munkába állás után hamarosan rá fogsz jönni, hogy a munkád révén minden nap pozitív hatást gyakorolhatsz.