Fenntarthatósági tanácsadás, mérnöki pontossággal

Új fejezet kezdődik a pozitív hatásgyakorlás és a zöld növekedés támogatásában

A denkstatt csoport és az EY egyesíti erőit. EY denkstatt márkanévvel csatlakozunk az EY Fenntarthatósági csapatához, és vezető fenntarthatósági kompetenciaközpontként közösen új szintre helyezzük a fenntarthatósági tanácsadást – Közép- és Kelet-Európában és a globális EY hálózat tagjaként, világszerte.

 

Magyarországon az EY Klímaváltozási és Fenntarthatósági tanácsadással foglalkozó csapatával a legnagyobb fenntarthatósági és környezetvédelmi tanácsadói csoportjaként kínálunk a vállalatok egyéni igényeinek megfelelő, élenjáró szolgáltatásokat, többek közt:

 

Fenntarthatósági jelentéstétel és hitelesítés; ESG és EHS menedzsment; jogszabályi megfelelés; klímaváltozási és dekarbonizációs számítások és stratégiatervezés; tranzakciókat támogató környezetvédelmi, műszaki és ESG átvilágítás; zöld épület minősítési szolgáltatások, és ESG digitális megoldások bevezetése az EY globális partnereivel együttműködésben.

Ismerje meg az EY denkstatt szolgáltatásait részletesebben

EY denkstatt: Élen járunk a fenntarthatóságban

Változást ösztönző, szemléletformáló és hiteles – ezen értékeinkben bíznak ügyfeleink közel 30 éve.

 

Évtizedes tapasztalattal rendelkezünk holisztikus környezetvédelmi, fenntarthatósági és üzleti stratégiai megoldások terén, valamint a teljes bizalmon alapuló ügyfélkapcsolatok kiépítésében. 

Átfogó szolgáltatási portfóliót kínálunk a környezeti, társadalmi és vállalatirányítási – ESG – szempontok mentén, a legösszetettebb kérdésekben is.

Alakítsa velünk a jövőt

Büszkén lépünk piacra a globális EY-hálózat tagjaként. Ez az EY denkstatt életében egy előremutató, lehetőségekkel teli fejlemény, ami lényegesen elősegíti céljaink elérését. Az elénk táruló lehetőségek nagyobb teret biztosítanak a pozitív hatásgyakorlásra és új utakat nyitnak ügyfeleink számára is.

Missziónk változatlan

Víziónk megerősödik

Hallgassa meg Jenei Attila, az EY denkstatt vezetője és az EY Fenntarthatósági és Klímaváltozási szolgáltatásainak partnere gondolatait.

Hogyan támogatjuk ügyfeleinket?

Kimagasló szakértelem a fenntarthatóság széles skáláján, egy csapattól 

Lefedjük a fenntarthatósági tanácsadás tág témaköreit és diszciplínáit. A szakterületek összehangolásával hatékony projektmenedzsmentet biztosítunk, innovatív módszereink és szemléletformáló megközelítésünk lehetővé teszik, hogy a szabályozói elvásárokból új lehetőségeket teremtsünk az ügyfeleink számára az üzleti sikereik érdekében.   

Globális lefedettség és nemzetközi fenntarthatósági szakértelem 

Az EY globális hálózatának köszönhetően minden eddiginél gyorsabb és alaposabb válaszokat adunk a nemzetközi kérdésekre. A közel három évtizedes gyakorlatunkkal, az esettanulmányaink tanulságos következtetéseivel, valamint a legújabb kutatási eredményekkel is hozzájárulunk ügyfeleink céljainak eléréséhez.

A legjobb tehetségekkel a zöld átállás és az innováció érdekében 

A fenntarthatóság kreatív megoldásokat és változatos nézőpontokat igényel. A sokéves tapasztalatnak, az eredményorientáltságnak és a tudományos szakismeretnek köszönhetően az EY denkstatt kollégái magabiztosan adnak holisztikus válaszokat a komplex kérdésekre. Ez a nyitott látásmód vezérel bennünket és ügyfeleinket a közös utak felfedezésében és a megoldásközpontú gondolkodásban.   

Szemléletformálás - közösen

A vállalatok sikeres zöld átállása céljából igyekszünk változást ösztönözni ügyfeleink hozzáállásában és üzleti tevékenységében és segítünk a változékony gazdasági környezethez és jogszabályi követelményekhez való alkalmazkodásban. Az EY teljes szolgáltatási portfoliója mentén látjuk a megatrendeket, valamint a jövőbe mutató üzleti modellek és struktúrák fejlesztésében rejlő szinergiákat és potenciálokat.   

Hatásgyakorlás a fenntartható fejlődésért

Munkafolyamataink során mindvégig szem előtt tartjuk a társadalmi és környezeti fenntarthatóság megteremtés és a pozitív hatásgyakorlás célját. Bevonjuk az érintetteket, összefogjuk szakmai partnereinket, elősegítjük a tudástranszfert, párbeszédet teremtünk. Mivel hivatásunkból adódóan környezetvédők vagyunk, megértjük a vállalatokat érintő hatásokat és kihívásokat, amelyekre megoldást kínálunk átfogó, holisztikus módon. 

Mi a fenntarthatóság szerepe a vállalat életében? Videónkban megtudhatja Csiszkó Csabától, az EY denkstatt senior fenntarthatósági managerétől.

Segítünk meghatározni vállalata ESG lehetőségeit, lépjen velünk kapcsolatba!

Kapcsolatfelvétel

Töltse ki az alábbi űrlapot, és csapatunk örömmel segít kérdései, észrevételei kapcsán.

Köszönjük üzenetét! Hamarosan válaszolunk Önnek.