Üzleti tanácsadók vagyunk,

természeti és társadalmi tőkét kezelünk

Az EY denkstatt három évtizedes tapasztalattal rendelkező vezető nemzetközi tanácsadó cég a környezetvédelem, a fenntarthatóság, a munkavédelem, valamint az energiahatékonyság területén. 

Hiszünk abban, hogy a fenntarthatóság három pillére – a gazdasági teljesítőképesség, a társadalmi felelősségvállalás, és a környezetvédelem – közötti egyensúly döntő fontosságú az üzleti siker eléréséhez egy változó világban.

Ezért a legfőbb prioritásunk a gazdasági, az ökológiai és a társadalmi teljesítmény összeegyeztethetősége. 

Tudjon meg többet a denkstatt csoportról és történetünkről. 

A teljes körű fenntarthatósági tanácsadó

Holisztikus stratégiákat és megoldásokat valósítunk meg

Szakértő csapatunk a jövő kérdéseire keresi a választ a környezeti fenntarthatóság, a gazdaság és a társadalom érdekében. Hosszú távú üzleti lehetőségekké alakítjuk a klímavédelmet ügyfeleink és partnereink számára. Dekarbonizáció, fenntarthatósági jelentéstétel, életciklus-elemzés, körforgásos gazdaság, energiahatékonyság vagy biodiverzitás kezelése – ez csak néhány a szakterületeink listájából.

 

Tervezze meg velünk vállalata jövőjét, hogy a ma meghozott döntések az elkövetkező generációk számára is fenntarthatóak maradjanak.

Rövid tények

1993-ban alapították Bécsben

170+ szakértő

7 iroda 5 országban

100%-os elkötelezettség

A legjobbak legjobbjaival dolgozunk együtt

Az üzleti élet érdekeltjei és a civil szervezetekkel való szoros együttműködéseknek köszönhetően kapcsolatban állunk szinte minden iparág szereplőivel. Kiterjedt hálózatunk és a sokrétű partnerségeink megkülönböztetnek bennünket. Ez is hozzájárul ahhoz, hogy biztosabb úton juttassuk el ügyfeleinket a céljukhoz. 

Kapcsolatfelvétel

Töltse ki az alábbi űrlapot, és csapatunk örömmel segít kérdései, észrevételei kapcsán.

denkstatt & enertec

Demands on supply and safety are changing even faster with the growing complexity of modern society, the economy, and jurisdiction. Efficient and sustainable energy supply, use, and distribution can only be practicable if all the different requirements and future strategic necessities are incorporated. This is denkstatt & enertec GmbH’s competence: We seek to position you and your company so that it is ready to take on future challenges and ambiguities – and therefore present solutions in accordance with your everyday working process. Our services include site-specific energy supply concepts, energy audits (according to EU and federal laws), analysis, evaluation, and development of efficiency measures as well as optimization.

denkstatt & enertec

A modern társadalom, a gazdaság és a joghatóság összetettségének növekedésével egyre gyorsabban változnak az ellátással és a biztonsággal szemben támasztott követelmények. A hatékony és fenntartható energiaellátás, -felhasználás és -elosztás csak akkor valósítható meg, ha az összes különböző követelményt és jövőbeli stratégiai szükségletet figyelembe vesszük. Ez a denkstatt & enertec GmbH kompetenciája. Arra törekszünk, hogy a döntéshozókat és vállalatukat felkészítsük a jövőbeli kihívásokra és bizonytalanságokra és a mindennapi munkafolyamatokra illő megoldásokat mutassunk be. Szolgáltatásaink közé tartoznak a helyspecifikus energiaellátási koncepciók, az energiaauditok (az EU és a szövetségi törvények szerint), a hatékonysági intézkedések elemzése, értékelése és kidolgozása, valamint optimalizálása.

Köszönjük üzenetét! Hamarosan válaszolunk Önnek.