Célunk /

Hatásunk

A fenntarthatóság nem csak egy trend, hanem egy maradandó állapot.

Küldetésünk az üzleti gyakorlatok fenntarthatóbbá tétele.

A fenntarthatóság többé már nem elhanyagolható téma; a társadalom és az üzleti világ központjába került. A szabályozó hatóságok és a fogyasztók kötelező célokat és fenntartható intézkedéseket követelnek. A vállalatok kénytelenek legkésőbb akkor cselekedni, amikor a versenytársak már előrébb járnak. 

Szakértőink támogatásával stabil és hiteles fenntarthatósági stratégiát alakíthat ki vállalata számára, biztosítva létjogosultságát a piacon. Ezen felül, értéket teremtünk a vállalat fenntarthatósági teljesítményének transzparens kommunikációjával.

Ne maradjon le, készüljön fel most!

Céljaink

Hatás

Az ügyfeleinkkel való együttműködések eredményeként hozzájárulni a szén-dioxid kibocsátás csökkentéséhez, valamint a természeti és társadalmi tőke javításához.

Munkatársak

Az elkötelezett szemléletformálók választott munkáltatójaként olyan környezet megteremtése, amelyre a tiszteletteljes, célorientált és elkötelezett csapatszellem jellemző.

Hogyan?

Meggyőződésből cselekszünk

A fenntarthatóság mindannyiunk számára fontos és valós hatást kívánunk elérni munkánkkal. Ennek érdekében rendszeresen átgondoljuk és felülbíráljuk folyamatainkat és módszereinket. A munkánkban elért pozitív hatásoknak köszönhetően küldetésünk egyre erősödik. Ezt az inspirációt nemcsak a szervezetünkben éljük meg, hanem ügyfeleinknek is továbbadjuk.

100%-ot adunk, szenvedélyből

A fenntarthatóság az alaptevékenységünk,

nem egy szlogen

A klímavédelem és a dekarbonizáció szakértői vagyunk. A több mint 170 fős szakértői csapatunk együttes tudásával biztosítunk tudományos alapú, holisztikus megoldásokat az ökoszisztémák komplex kérdéseire.

Szemléletformálók és

élenjárók vagyunk

Mindig egy lépéssel előrébb járunk, teret adunk az új témáknak és innovációknak és jövőorientáltan gondolkodunk. Magasabbra tesszük a lécet, mint mások, és bíztatjuk ügyfeleinket a megújulásra. A vállalati és társadalmi ügyekre fejlesztünk ki úttörő szolgáltatásokat.

Engedje, hogy elkísérjük a fenntartható értékteremtés felé vezető úton

és segítünk megtalálni a megfelelő megoldásokat a vállalata számára.

Értékeink

Velünk jókedvben dolgozhatja fel a fenntarthatóság komolyabb ügyeit.

Vállalati politika és SBTi elkötelezettség

Szakmailag elhivatottan tudományos alapú célkitűzésekkel törekszünk a nemzetközi szabványoknak való megfelelésre, irodáink tanúsítására és kibocsátásunk kezelésére.

Tanácsadó cégként segítséget nyújtunk ügyfeleinknek, hogy miként szerezzenek különböző tanúsítványokat, így kötelességünknek érezzük, hogy saját irodáink is rendelkezzenek a megfelelő tanúsításokkal. Ezért az EY denkstatt  irodái Ausztriában, Bulgáriában, Magyarországon és Romániában minőségirányítási és környezetirányítási tanúsítvánnyal rendelkeznek az ISO 14001 és az ISO 9001 szabványoknak megfelelően.


Az EY denkstatt társadalmi felelősségvállalásból és belső motivációjából fakadóan olyan tudományosan megalapozott éghajlati célt tűzött ki maga elé, amely megfelel a globális felmelegedés 1,5°C-ra való korlátozására vonatkozó csökkentési célkitűzésnek. Éghajlati célunkat a Science Based Target Initiative (SBTi) kritériumai alapján alakítottuk ki és validáltuk.
Célunk, hogy üzleti működésünkkel garanciát vállaljunk a fenntarthatóság hozzájárulásához.

Kapcsolatfelvétel

Töltse ki az alábbi űrlapot, és csapatunk örömmel segít kérdései, észrevételei kapcsán.

Köszönjük üzenetét! Hamarosan válaszolunk Önnek.