Sikertörténet

Környezetvédelmi irányítási rendszer 27 ország számára

Szolgáltatás

Iparág

Reading Time: < 1 minute

A Porsche Holding Salzburg Európa legnagyobb és legsikeresebb autóipari forgalmazója. A Porsche a Volkswagen csoport részeként 2019-ben kezdte meg az ISO 14001 szabványhoz igazodó belső környezetirányítási rendszer, az úgynevezett Environmental Compliance Management System (ECMS) bevezetését. 2023-ig a salzburgi központ feladata a környezetirányítási rendszer bevezetése a csoport mind a 27 országában. A környezetvédelem javítását célzó folyamatok létrehozása és bevezetése a vállalat egészére kiterjedően, heterogén piacokon, eltérő kiindulási helyzetekkel, ez volt a kihívás. Ebben a projektben kulcsfontosságú a követelményeknek megfelelő, életképes megoldások azonosítása minden országban.

Megoldásunk

A denkstatt támogatja a Porschét a környezetirányítási rendszer bevezetése során minden lényeges szempontot figyelembe véve. A denkstatt konkrét támogatást nyújt a környezeti kockázatelemzés elkészítésében, a közös környezetvédelmi szabványok kialakításában, a csoport egészére kiterjedő környezetvédelmi kommunikáció kialakításában és a megfelelési követelmények végrehajtásában.

Ügyfélelőny

A Porsche legfontosabb eredményei:

  • A költségmegtakarítási lehetőségek felismerése
  • A környezetvédelmi színvonal fokozatos emelése a vállalaton belül közös szabványok meghatározásával
  • A megfelelőség megsértésének kockázatának csökkentése
  • A környezetvédelmi teljesítmény javítása, például olyan célok kitűzésével és megvalósításával, mint a fosszilis tüzelőanyagok legkésőbb 2040-ig történő teljes kivonása.

További kérdés?

Legutóbbi sikertörténetek

Kapcsolatfelvétel

Töltse ki az alábbi űrlapot, és csapatunk örömmel segít kérdései, észrevételei kapcsán.

Köszönjük üzenetét! Hamarosan válaszolunk Önnek.