Sikertörténet

Környezetgazdálkodás végrehajtása és támogatása

Szolgáltatás

Iparág

Reading Time: 2 minutes

2010-ben a Bank Austria úgy döntött, hogy Ausztriában az elsők között vezet be országos környezetirányítás rendszert, és ezzel a vállalat egészére kiterjedően javítja a környezetvédelmet és a környezetvédelmi teljesítményt. Különleges kihívást jelentett az Ausztria-szerte található összes fiók és központi iroda bevonása a környezetgazdálkodás és a környezetvédelem holisztikus megértése érdekében.

Megoldásunk

Szakértőink 2010-től kezdődően kísérték a Bank Austria Bankot az ISO 14001 szabvány szerinti környezetirányítási rendszer bevezetésében, és azóta folyamatosan támogatják az irányítási rendszer javítását és továbbfejlesztését. Ez magában foglalja a stratégiai fejlesztések, célok és intézkedések, a környezetvédelmi adatok kezelése, a jogi megfelelés és a rendszeres találkozók támogatását.

Ügyfélelőny

Ami önálló projektként indult, a mai napig a vállalat egészének alapvető stratégiai elemévé vált. A környezetvédelmi stratégia a pénzügyi termékektől kezdve a klíma és energia, az erőforrások és hulladék témakörén át a környezettudatos beszerzésig terjed. Az összes stratégiai pilléren belüli jól megalapozott célok és intézkedések révén a környezetvédelmi teljesítmény folyamatosan javul, és a rendszeres belső és külső kommunikáció révén az ügyfelek és a munkavállalók tudatossága is megteremtődik. Ez lehetővé teszi, hogy a Bank Austria az osztrák bankok között példaként pozícionálja magát a környezetvédelmi elkötelezettség terén.

További kérdés?

Legutóbbi sikertörténetek

Kapcsolatfelvétel

Töltse ki az alábbi űrlapot, és csapatunk örömmel segít kérdései, észrevételei kapcsán.

Köszönjük üzenetét! Hamarosan válaszolunk Önnek.