Sikertörténet

Fenntarthatósági stratégia az ingatlanok számára

Szolgáltatás

Iparág

Reading Time: < 1 minute

A warímpex iroda- és szállodafejlesztőnek fenntarthatósági stratégiára volt szüksége ingatlanfejlesztéseihez, különös tekintettel a belső és külső igényekre, az építési tanúsítványokra vonatkozó stratégiára, valamint a fenntarthatósági szabványokra és a projektek fenntarthatósági USP-jére.

Megoldásunk

Tanácsadó csapatunk a fenntartható épületek megközelítésével ötvözött fenntarthatósági stratégiát dolgozott ki, amely a belső és külső (ügyfelek és érdekelt felek) fenntarthatósági követelményekből indul ki. Ennek alapján meghatároztuk a fenntartható épületek tanúsításával kapcsolatos stratégiát, és konkrét fenntarthatósági tulajdonságokat és szabványokat dolgoztunk ki. Ezeket beépítettük a projektfejlesztési és fenntarthatósági irányítási folyamatokba. Ezen túlmenően a fenntartható energiamegoldásokat is külön vizsgáltuk, és egy kézikönyvbe foglalt építési és műszaki megoldásokat egy szállodai projektre alkalmaztuk.

Ügyfélelőny

Ügyfelünk fenntarthatósági stratégiája egyértelmű fenntarthatósági normákat határoz meg, és nagy hangsúlyt fektet az ingatlanfejlesztési projektekben való megvalósításra, különösen a fenntartható energetikai megoldások tekintetében. Az egyértelmű fenntarthatósági USP meghatározása erősíti az ügyfél piaci pozícióját.

További kérdés?

Legutóbbi sikertörténetek

Kapcsolatfelvétel

Töltse ki az alábbi űrlapot, és csapatunk örömmel segít kérdései, észrevételei kapcsán.

Köszönjük üzenetét! Hamarosan válaszolunk Önnek.