Sikertörténet

Fenntarthatósági stratégia a drótkötélpályák számára

Szolgáltatás

Iparág

Reading Time: 2 minutes

Az osztrák turisztikai régió Serfaus-Fiss-Ladis családbarát célpontként pozícionálja magát a téli és nyári turizmusban. A Seilbahn Komperdell és a Fisser Bergbahnen, mint a turisztikai régió szereplői, már régóta foglalkoznak környezetvédelmi témákkal, és most a fenntarthatóság szélesebb körű témájával is foglalkozni kívántak.

Megoldásunk

Szakértőink egy sor műhelytalálkozó keretében dolgoztak együtt a kötélpálya-üzemeltetőkkel a fenntarthatósági stratégia kidolgozásán, kezdve a gazdasági, környezeti és társadalmi szempontból fontos fenntarthatósági témák meghatározásával, figyelembe véve a tágabb értelemben vett regionális témákat is.

E témákhoz stratégiai fenntarthatósági célkitűzéseket, valamint a kapcsolódó végrehajtási koncepciókat és konkrét intézkedéseket dolgoztak ki és rangsoroltak. Ezen túlmenően kommunikációs koncepciót dolgoztak ki, amely magában foglalja a fő célcsoportok rangsorolását, a személyiségek kialakítását és a minőség, a sokféleség és a biztonság fő témái körüli alapvető üzenetek közös létrehozását.

Ügyfélelőny

A kötélpálya-üzemeltetők egy átfogó fenntarthatósági koncepciót kaptak, amely nemcsak a saját működésüket vizsgálja, hanem regionális szinten tágabb témákat is. A koncepció stratégiai célokat és alapvető üzeneteket tartalmaz, amelyek jól kommunikálhatók külső és belső szinten egyaránt, valamint egyértelmű prioritásokat és konkrét végrehajtási intézkedéseket fogalmaz meg.

További kérdés?

Legutóbbi sikertörténetek

Kapcsolatfelvétel

Töltse ki az alábbi űrlapot, és csapatunk örömmel segít kérdései, észrevételei kapcsán.

Köszönjük üzenetét! Hamarosan válaszolunk Önnek.