Sikertörténet

EnMS bevezetése az ISO 50001 szabvány szerint

Szolgáltatás

Iparág

Reading Time: < 1 minute

A projekt magában foglalta az ISO 50001 szabvány szerinti energiagazdálkodási rendszer bevezetését 9 országban, hogy teljesüljön az EU energiahatékonysági irányelve és annak nemzeti jogszabályokba történő átültetése. A projekt 2015-ben kezdődött és jelenleg is tart, beleértve az auditálást, a képzést, az EnMS továbbfejlesztését és javítását.

Our solution

Az EnMS-t a projekt első évében 5 országban, a második évben pedig 4 országban egyszerre hajtották végre. A végrehajtási folyamat az együttműködő országok energiagazdáinak részvételével tartott rendszeres csoportos munkaértekezleteken keresztül zajlott. Ezenkívül minden egyes energiagazdálkodási vezetőnek egyénileg nyújtottak támogatást az adott országban történő végrehajtáshoz és annak sajátosságaihoz..

Client benefit

Az energetikai jogszabályok teljesítése, egy több országra kiterjedő irányítási rendszer bevezetése, hálózatépítés és a legjobb gyakorlatok megosztása az országok képviselői között, az energiahatékonyság és az irányítási rendszer folyamatos javítása.

További kérdés?

Legutóbbi sikertörténetek

Kapcsolatfelvétel

Töltse ki az alábbi űrlapot, és csapatunk örömmel segít kérdései, észrevételei kapcsán.

Köszönjük üzenetét! Hamarosan válaszolunk Önnek.