Fenntarthatósági jelentés és fenntarthatósági stratégia

Mely értékek fontosak az Ön cége számára? Hogyan viszonyul az Ön vállalata jelenleg a gazdasági, társadalmi és környezeti fenntarthatósághoz? A fenntarthatósági jelentés értékeli a vállalat jelenlegi teljesítményét és rámutat a jövőbeli kihívásokra. A jelentés amellett, hogy segít a fenntarthatósági elvek stratégiába illesztésében, a vállalat személyiségének megismertetésére is szolgál az érintettekkel - annak bemutatása, hogy miben különbözik a cég versenytársaitól.

Célunk a személyre szabott és specifikusan a vállalat célcsoportjához igazított fenntarthatósági jelentés elkészítése, amely tényeken alapul, őszinte, és egyben érdekes olvasmány is. Szakértőink a jelentés elkészítését a nemzetközileg elismert GRI irányelvek, azon belül is a legújabb szabvány - G4 - alapján javasolják.

Meggyőződésünk, hogy a fenntarthatósági jelentés elkészítése számtalan szempontból hasznos és fontos egy vállalkozás számára, például növeli az átláthatóságot, segíti a cég jobb megismerését és a fejlesztési célok meghatározását. Úgy gondoljuk azonban, hogy a jelentés elkészítése önmagában nem lehet cél – a vállalat fenntarthatósági teljesítményének nyomon követése egy folyamatos tevékenység, amely eredményei a cég hosszútávú sikerességének biztosítása érdekében a vállalati stratégiában is meg kell, hogy jelenjenek. Szakértőink éppen ezért örömmel állnak rendelkezésére fenntarthatósági terv és stratégia kidolgozásában is.

Töltse le rövid ismertetőnket!

Mi, a Denkstattnál nem csak hiszünk a vállalati társadalmi felelősségben, hanem a gyakorlatban is alkalmazzuk. A társadalmi és környezeti felelősség és fenntarthatóság szerves részét képezi üzleti stratégiánknak. Tapasztalataink azt mutatják, hogy hatalmas lehetőségeket vonz a fenntarthatóság beleépítése az üzleti modellbe.

Fenntarthatósági jelentés 2008 Fenntarthatósági jelentés 2011 Fenntarthatósági jelentés 2012-2013

Kapcsolódó szolgáltatások
» Vállalati felelősségvállalás (CSR)
» Fenntarthatósági management rendszer
» Környezetvédelmi képzések
» EMAS bevezetése
» KIR tanácsadás