Vállalati vízhasználati stratégia

A vízre a vállalatok korábban talán csak működési költségként tekintettek. Mára azonban a kritikus pontként jelenik meg a stratégiában: a felelőtlen vízhasználat nem csak a cégek pénzügyeire, de megítélésére, és működésének fenntarthatóságára is veszélyforrást jelenthet.

  • Az Ön partnere:
Juranics Judit
Denkstatt Hungary
Juranics Judit

Különösen igaz lehet ez bizonyos iparágakban (élelmiszer- és italgyártás, bányászat, gyógyszeripar, textilipar, stb.) működő vállalatok számára, illetve az olyan globális cégeknek, amelyek gyárai vagy beszállítói (várhatóan) vízhiányos területen helyezkednek el.

Ma már számtalan eszköz áll a vállalatok rendelkezésére a működésükhöz kapcsolódó és a vízhiány fokozódásából eredő kockázatok felmérésére, amely segítségükre szolgálhat ahhoz, hogy a vízhez kapcsolódóan hosszú távú, stratégiai döntéseket hozzanak.

A vállalat vízhasználati stratégiájának néhány kulcseleme:

Amennyiben úgy gondolja, hogy az Ön vállalata számára is kockázati forrás lehet a klímaváltozás és a rendelkezésre álló víz mennyiségének csökkenése, forduljon hozzánk bizalommal! Menedzsment rendszerek kiépítésében jártas szakembereink örömmel állnak rendelkezésére akár egy gyors felülvizsgálatra, akár egy hosszú távú stratégia kidolgozására lenne szüksége.


Kapcsolódó szolgáltatások:
Fenntarthatósági management rendszer
Management rendszerek
Vízjogi engedélyes tervek