VDA 6.3 folyamat és VDA 6.5 termék belső auditor képzés

A szakmai képzés célja a német autóipari minőségirányítási szabványok tartalmi megismerése a VDA 6.3 és VDA 6.5 szabványok céljának és tartalmának megértése.

  • Az Ön partnere:
Denkstatt Hungary
Barabás Dalma

A tanfolyamon résztvevők elsajátítják a VDA 6.3 folyamataudit és a VDA 6.5 termékaudit követelményeit, az alapvető auditálási technikákat, amelyek segítségével önállóan tudnak belső folyamat- és termékauditokat tervezni és végrehajtani.

A háromnapos moduláris képzés első napján belső auditálási követelmények kerülnek bemutatásra, a második 2 napos modul pedig a VDA 6.3 folyamat és VDA 6.5 termék auditori ismeretek elsajátítása. A hallgatók interaktív előadásokon keresztül magas szintű elméleti és gyakorlati ismeretekre tesznek szert.

Képzésünket ajánljuk az autóipar különböző szakirányában dolgozó mérnököknek valamint az autóipari beszállító vállalatoknál dolgozó különböző szakirányú szakembereknek.

A képzésnek előfeltétel nincs, de ajánlott az ISO 9001:2008 szabvány alapvető ismerete.

A sikeresen vizsgázott hallgatók a DENKSTATT által kiállított eredményes vizsgát igazoló kétnyelvű "VDA 6.3 folyamat és 6.5 termék belső auditor - VDA 6.3 Process and VDA 6.5 product internal auditor" tanúsítványt kapnak.

A tanfolyam VDA auditorok irányításával folyik.


Kapcsolódó szolgáltatások:
Képzés
Képzési feltételek
Minőségtechnikák oktatása