PPAP képzés

  • Az Ön partnere:
Denkstatt Hungary
Barabás Dalma

PPAP - Production Part Approval Process, a PPAP magyarul termék jóváhagyási folyamat.

A PPAP a minőségtervezés része. A termék jóváhagyási folyamat célja annak meghatározása, hogy a vevő összes elvárását, azaz a tervezési és gyártási előírásokat, specifikációt a szállító pontosan megértette, és a követelmények ismeretében képes olyan termék előállítására, amely kielégíti ezeket a követelményeket.

A PPAP képzés célja

A PPAP kurzus bemutatja azon követelményeket és alapismereteket, amelyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy egy autóipari beszállító eredményesen tervezze meg és fogadtassa el termékét és az azt előállító folyamatot.

A PPAP célja annak meghatározása, hogy a vevő összes tervezési és gyártási előírását, specifikációs követelményét a szállító pontosan megértette, és az eljárás képes olyan termék előállítására, amely kielégíti ezeket a követelményeket a tényleges termelési folyamatban, az ajánlott termelési intenzitásnál.

Kinek szól a PPAP tréning?

A PPAP oktatás azoknak a minőségirányítással, termeléssel foglalkozó szakembereknek szól, akik alkalmazzák, vagy alkalmazni tervezik a PPAP termék jóváhagyási folyamatot. A PPAP használata elsősorban az autóiparban elterjedt.

A PPAP tréning formája, előadók

Az 1 napos PPAP tanfolyam alatt interaktív előadások hangzanak el, a résztvevők gyakorlati példákon alapuló feladatokat és helyzetgyakorlatokat oldanak meg, majd szituációs gyakorlatok megoldására és közös értékelésére kerül sor, esettanulmányt oldanak meg a PPAP tanfolyam résztvevői.

A PPAP termékjóváhagyási tréning elvégzéséről az oklevél kiadásának feltétele a sikeres írásbeli teszt megírása. A sikeresen vizsgázott hallgatók, igény szerint az DENKSTATT által kiállított részvételt igazoló "Részvételi igazolás PPAP képzésről" igazolást kapnak.

A PPAP tanfolyam vezető PPAP tanácsadók irányításával folyik.

A PPAP képzés tematikája


Kapcsolódó szolgáltatások:
Képzés
Minőségirányítási képzések
Minőségtechnikák oktatása