FÓKUSZBAN: Az évzárás

Munkatársaink 2013 során számos izgalmas kihívással teli projektekben vehettek részt. Célunk, hogy elősegítsük partnereink gazdasági sikerességét ökológiai innováció és a társadalmi felelősségvállalás segítségével, ezért büszkék vagyunk rá, hogy beszámolhatunk az alábbi sikertörténetekről:

2012-2013 során a magyarországi denkstatt nagyban hozzájárult a hazai autóipari szektor fellendüléséhez. Szakértőink megbízható hatékonysággal készítették el a szükséges környezetvédelmi előzetes vizsgálatokat a Robert Bosch, ZF Lenksysteme és a TAKATA beruházásai számára.

Újdonságokkal bővítettük képzési portfóliónkat, és nagy sikerrel rendeztük meg alábbi tréningeket: MIR vezető auditor, projektmanagement, minőségtechnika, felelős üzletfejlesztés, VDA, ISO TS auditor. A pozitív visszajelzéseknek és az elmúlt időszakban tapasztalt érdeklődésnek megfelelően a jövő évben ismételten megrendezzük a fenti oktatásokat.

Az új szolgáltatások mellett új iparágak felé is nyitottunk: az élelmiszeripar egyik jelentős szereplője, az OSI Food számára sikeresen vezettük be az EMAS rendszert.

Fejlesztőink az elmúlt évben keményen dolgoztak azon, hogy a Magyarországon már több mint 1000 telephelyen alkalmazott Envirodata szoftvert a nemzetközi piacon is elérhetővé tegyék. A denkstatt csoporton keresztül tehát 2014-től a szoftver angol nyelvű verziójával még több vállalat mindennapi munkáját tehetjük hatékonyabbá és pontosabbá.

2014-re is tartogatunk újdonságokat meglévő és jelenlegi partnereink számára, és reméljük, lesz lehetőségünk együtt dolgozni Önökkel!

Kapcsolódó szolgáltatások:
Hatásvizsgálat, felülvizsgálat, IPPC
ENVIRODATA szoftver
E-toolbox szoftver
Képzések
Management rendszerek
Fenntarthatóság