A jogi megfelelőség záloga

Think!Legal

A környezetvédelmi és munkavédelmi jogszabályoknak történő megfelelés alapvető elvárás a gazdasági tevékenységet végző szervezetektől. A jogszabályi megfelelőség gyakorlati megvalósítása azonban nagy kihívást jelent, hiszen a több száz jogszabályban előforduló kötelezettségek pontos ismeretét, értelmezését, alkalmazását és az ebből eredő feladatok nyomon követését teszi szükségessé, amely egy közepes méretű gazdálkodó szervezet esetében is erőforrás igényes feladat.

Szakértőink könnyen érthető módon összefoglalják a jogszabályokat így célzott és pontos információhoz juttatva a felhasználót. A think!legal segítségével a kötelezettségekből konkrét feladatokat generálhat, melyekről a rendszer emailban küld értesítést az érintett munkatársaknak.

A think!legal alkalmazásával könnyedén biztosíthatja cége jogszerű és fenntartható működését mindeközben pedig időt és energiát spórol meg. A think!legal szoftver a legtöbb törvényi előírásról naprakész információkkal rendelkezik környezetvédelem, munka- és tűzvédelem, valamint energia témakörökben, melyek közül kiemeli a cégekre/telephelyekre vonatkozó jogszabályokat.

Ingyenes tanácsadásért és demo hozzáférésért keresse szakértőinket bizalommal!

Kapcsolat
Jenei Attila                                         Földesi Marcella
Üzletágvezető                                      Környezetvédelmi tanácsadó
jenei.a@denkstatt.hu                       foldesi.m@denkstatt.hu
M: +36 20 263 0263                            M: +36 70 395 7772

 

Az alábbi képre kattintva megtekintheti videónkat a szolgáltatásról:

Kapcsolódó szolgáltatások: