Munkavédelmi szoftver

Munkánk során, a partnereinktől érkező visszajelzések alapján azt tapasztaljuk, hogy egyre nagyobb igény jelentkezik a munkavédelmi tevékenység szoftveres támogatására.

  • Az Ön partnere:
Szűcs Róbert
Denkstatt Hungary
Szücs-Winkler Róbert

Mit lehet a munkavédelemben kezelni egy szoftverrel?

A Denkstatt Hungary Kft. 2010. óta fejleszt munkavédelmi modulokat az Envirodata szoftvercsomaghoz. Jelenleg a következő modulok állnak rendelkezésre:

munkavedelem_logoMunkabaleseti nyilvántartó és bejelentő: A szoftver segítségével könnyen naprakészen tarthatóak a 5/2010. (III. 9.) SZMM rendeletben közzétett súlyos munkabaleset esetén csatolandó dokumentumok, valamint a munkabaleseti jegyzőkönyv kitöltését segítő kódtáblák is megtalálhatóak.
ugykoveto_logoÜgykövető: Az ENVIRODATA szoftver Ügykövető modulja a vállalat projektjeinek, dokumentumainak és jogszabályi kötelezettségeiből adódó feladatainak nyilvántartására szolgál. Rögzíthetjük, továbbá nyomon követhetjük az auditok észrevételeit, munkatársak HSE témájú bejelentéseit.
vegyianyag_logoVegyi anyagok nyilvántartása: A veszélyes anyagok, biztonsági adatlapok nyilvántartására, ADR besorolás készítésére, címkék nyomtatására, kétoldalas munkautasítás összeállítására, kémiai kockázatértékelés készítésére alkalmas a modul.
risk_logoKockázatértékelés: A munkavédelemi szabályozásban és a MEBIR–ben előírt kockázatértékelés hatékony végrehajtására és dokumentálására alkalmas. A munkavédelemről szóló 1993. évi XCIII. törvény és a MEBIR előírásai alapján a modul önértékelési valamint munkavédelmi szakértői kockázatértékelésre alkalmas.

Amennyiben moduljaink felkeltették érdeklődését, kérjen személyes bemutatót a honlapon található elérhetőségek valamelyikén. Az ENVIRODATA szoftvercsalád moduljairól bővebben a http://envirodata.hu címen olvashat.

Környezet- és munkavédelem egyszerűen:


Kapcsolódó szolgáltatások:
Hulladék bevallás
Informatikai rendszerek
Környezetvédelmi szoftver
Szoftver forgalmazás
Szoftverfejlesztés
Vegyi anyag