MSZ EN ISO 50001:2012 EIR belső audit

ISO 50001:2011 szabvány szerinti EIR rendszer belső audit

Az MSZ EN ISO 50001:2012 szerinti EIR rendszer belső audit az ISO 50001 előírásainak való megfelelést vizsgálja. Az audit támogatást nyújt az energiairányítási rendszer működésének fejlesztésében. Elősegíti az EIR tanúsító auditra felkészülést. Az audit során auditoraink támogatást nyújtanak az iparági tapasztalatok alapján az EIR hatékony működtetésére.

  • Az Ön partnere:
Eszter Solyom
Denkstatt Hungary
Sólyom Eszter

Kiknek ajánljuk az ISO 50001:2011 belső auditot?

Az EIR belső audit megrendelése azoknak a cégeknek ajánlott, ahol:


Az EIR belső audit, energiairányítási átvilágítás végrehajtásának folyamata

1. EIR auditprogram vagy auditterv összeállítása, megküldése a Megbízó részére, időpontok egyeztetése

2. A megbízó képviselőjével folytatott nyitó megbeszélés, az elvárások pontosítása

3. Energiairányítási folyamatok átvizsgálása, a folyamatok eljárásainak, utasításainak, formalapjainak és a feljegyzéseknek az áttekintése

4. Helyszíni audittevékenység, bejárás, amely során az auditor feltérképezi és dokumentálja a gyakorlatban alkalmazott folyamatok ISO 50001:2011 szabványnak való megfelelést; azaz auditoraink auditbizonyítékokat gyűjtenek az audit kritériumok ellenőrzésére

5. EIR belső audit jelentés elkészítése, amely teljes körűen bemutatja a tapasztalatokat, a jó megoldásokat, a jó gyakorlatokat, fejlesztendő területeket, valamint az ezekre vonatkozó intézkedési javaslatokat, tekintettel a probléma súlyosságára.

Az EIR rendszer belső auditjának eredménye

ISO 50001:2011 EIR Auditjelentés átadása

Az auditjelentésben javaslatot teszünk a nemmegfelelőségek javítására, fejlesztési lehetőségekre. Javaslatok az energiairányítási rendszer hatékonyabbá tételére.

Előnyök