Minőségtechnikák alkalmazása képzés

A Minőségtechnikák alkalmazása képzés a minőségirányítással foglalkozó munkatársak részére mutatja be a különböző minőségtechnikákat; Minőségtechnikák alkalmazása képzés a vállalatok minőségirányítási rendszerének működtetéséhez, folyamatos fejlesztéséhez nyújt elméleti és gyakorlati ismereteket. A Minőségtechnikák alkalmazása képzés során az ISO 9001:2000 szabvány követelményeinek sikeres teljesítéséhez számos módszer, technika kerül ismertetésre.

  • Az Ön partnere:
Denkstatt Hungary
Barabás Dalma

Kinek ajánljuk a Minőségtechnikák alkalmazása képzést?

A Minőségtechnikák alkalmazása oktatás elsősorban a minőségirányítással, valamint a termeléssel foglalkozó munkatársak részére javasolt: minőségirányítási vezetők, minőségügyi vezetők számára, termelési vezetők részére ajánljuk a Minőségtechnikák képzés meghallgatását, illetve azoknak a munkatársaknak, ahol a társaság a különböző minőségtechnikák bevezetésére készül, vagy minőségtechnikákat alkalmaz és akik szeretnék a minőségtechnikai rendszerüket fejleszteni. Továbbá ajánljuk még az autóipari beszállítóknak, és mindazoknak, akik a munkájuk során az ISO/TS 16949:2002 szabvány szerinti rendszert alkalmazzák.

A Minőségtechnikák alkalmazása tanfolyam magas szintű, elméleti és gyakorlati ismeretekkel szolgál.

A Minőségtechnikák tréning formája, előadók

A két napos Minőségtechnikák alkalmazása tanfolyam alatt a minőségtechnikák elsajátítását támogató interaktív előadások hangzanak el, a résztvevők gyakorlati példákon keresztül kapnak képet a minőségtechnikák működéséről.

A hallgatók igény esetén a DENKSTATT által kiállított részvételt igazoló "Részvételi igazolás Minőségtechnikák alkalmazása képzésről" igazolást kapnak.

A Minőségtechnikák alkalmazása tanfolyam vezető minőségtechnikai tanácsadók irányításával folyik.

A Minőségtechnikák alkalmazása oktatás témái

Kihelyezett Minőségtechnikák alkalmazása képzés esetén egyedi ajánlatot adunk, kérjük keressenek bennünket!


Kapcsolódó szolgáltatások:
Képzés
Környezetvédelmi képzések
MEBIR képzések
Minőségirányítási képzések