Hulladék bevallás

A DENKSTATT Hungary Kft által fejlesztett ENVIRODATA szoftver Hulladékgazdálkodási modulja alkalmas a jogszabályok által elvárt tartalommal és formában a megfelelő (E)HIR adatszolgáltatás elkészítésére, az Országos Környezetvédelmi Információs Rendszerbe (OKIR) történő (E)HIR adatlapok elkészítésére, (E)HIR bevallások megtételére.

  • Az Ön partnere:
Szűcs Róbert
Denkstatt Hungary
Szücs-Winkler Róbert

A hulladékmanagement szoftver modulunk alkalmas továbbá a veszélyes hulladék, nem veszélyes hulladék, települési hulladék keletkezési, hulladék kezelési adatok nyilvántartására, a mindennapi adatfelvitelre.

 

Az ENVIRODATA szoftver Hulladékgazdálkodási modulja jó megoldás a hulladék keletkezési, szállítási adatainak nyilvántartására, valamint a hulladék átvételi, kezelési adatainak nyilvántartására is, azaz egyaránt jó megoldás a hulladék termelők és a hulladék kezelők, gyűjtők, kereskedők és előkezelők részére.

A Hulladékgazdálkodási modulunk alkalmas továbbá a fémtörvénynek megfelelő adatnyilvántartásra; a fémtörvény szoftver alkalmazására, továbbá alkalmas olyan dokumentumok előállítására, mint a szállítólevél, SZ kísérőjegy, mérlegjegy, ADR kísérőokmány. Segítségével könnyedén teljesíthetjük elektronikus adatszolgáltatásunkat az ÁNYK rendszeren keresztül, erre csupán pár kattintásra van szükség.

A Hulladékgazdálkodási modulunk az alábbi jogszabályok által szabott követelményeket teljesítik:

Hulladékgazdálkodási modul

Az ENVIRODATA szoftver Hulladékgazdálkodási modulja a veszélyes és nem veszélyes hulladékok keletkezési, kezelési és szállítási adatainak nyilvántartására; gyűjtők, kereskedők, előkezelők és kezelők átvételi (elő)kezelési adatainak rögzítésére, és a hatósági adatszolgáltatások elkészítésére szolgál. Emellett számos olyan lekérdezést tesz lehetővé a felhasználók számára, mely a mindennapi munkájukat könnyítik meg. Ezeken kívül a hulladékszállításokhoz nélkülözhetetlen dokumentumokat is előállíthatjuk segítségével.

A kibővített funkcióknak köszönhetően a hulladék teljes életútja lekövethető a programmal a keletkezéstől a hulladék átadásáig, ezáltal egy ellenőrzött folyamatot kialakítva egy vállalat hulladékkezelési folyamatában.

A modullal könnyedén elkészíthetjük az OKIR által megkövetelt éves elektronikus adatszolgáltatásainkat:

A hulladékos adatszolgáltatásokon az éves hulladék mérleget kell feltüntetni, azaz a bejelentési év elején a telephelyen lévő tényleges hulladék mennyiséget, a visszavételezett hulladék mennyiséget, a keletkezett és a másodlagosan keletkezett hulladékmennyiségeket, illetve az előkezelőnek, gyűjtőnek, kereskedőknek, hasznosítónak/ártalmatlanítónak, illetve az exportra történő átadás során átadott hulladék mennyiségeket.

Amennyiben modulunk felkeltette érdeklődését, kérjen személyes bemutatót a honlapon található elérhetőségek valamelyikén. Az ENVIRODATA szoftvercsalád moduljairól bővebben a http://envirodata.hu címen olvashat.


Kapcsolódó szolgáltatások:
Informatikai rendszerek
Környezetvédelmi szoftver
Munkavédelmi szoftver
Szoftverfejlesztés