Fenntarthatósági és CSR képzések

Meggyőződésünk, hogy az előadások keretében zajló információátadás mellett a résztvevők számára legalább ugyanolyan fontos az általuk a későbbiekben használható eszközök bemutatása, és az esettanulmányokon keresztül való gyakorlati tapasztalás. Képzéseinket ezért sokszor meghívott előadók bevonásával tesszük még érdekesebbé, a bemutatásra kerülő példákat pedig a résztvevő vállalatok iparágainak megfelelően válogatjuk össze.

A CSR esszencia: útmutató a CSR gyakorlati alkalmazásához c. képzésen a vállalatok társadalmi felelősségvállalásának (CSR) fő területeit és aktuális trendjeit ismertetjük. A képzés során az elméleti alapok mellett gyakorlati eszközök bemutatásával segítünk abban, hogy az Ön vállalata működése során hatékonyan tudja alkalmazni a CSR-t.

Kiket várunk?

A képzés olyan vállalati szakembereknek szól, akik fontosnak érzik és szeretnék beépíteni a CSR-t a mindennapi gyakorlatukba, de még nem tudják, hogyan. Másfelől szól azoknak is, akik már valamilyen szinten implementálták a vállalatuknál, de mélyebben meg szeretnék ismerni a felelős üzleti működés gyakorlatát, valamint a legújabb eszközöket és útmutatásokat.

A képzéseken a résztvevők ismeretei és érdeklődése szerint többek között az alábbi témák kerülnek megvitatásra:

 

Kihelyezett fenntarthatósági/CSR képzés esetén kérjük, keressenek bennünket. A kihelyezett képzés esetén egyedi ajánlatot adunk!