AQAP képzés

Az AQAP (angolul Allied Quality Assurance Publications) - magyar fordítása NATO normatív dokumentumok) képzés a minőségirányítási képzések egy speciális területe.

  • Az Ön partnere:
Denkstatt Hungary
Barabás Dalma

Az AQAP képzés célja

Az AQAP szerinti minőségirányítási rendszer lényegében az ISO 9001 szabvány egy speciális területen alkalmazott, bővített követelményeinek felel meg.

Az AQAP minőségirányítási rendszer a katonai követelmények szerinti minőségirányítási rendszert jelenti; a katonaság részére, katonai megrendelések teljesítése esetén lehet szükség az AQAP szerinti tanúsítás meglétére. Fontos, hogy nem csak a katonai tárgyú megrendelések esetén lehet követelmény az AQAP rendszer, hanem bármilyen tárgyú, a katonaság, vagy a NATO, a Magyar Honvédség részére szállított termék esetén is szükség van az AQAP rendszer meglétére!

Az Allied Quality Assurance Publications rendszer nem csak a katonai tárgyú megrendelésekre érvényes, hanem minden olyan szolgáltatásra kiterjed, amelynek vevője a katonaság.

Az AQAP képzés során az AQAP követelményeket mutatjuk be, illetve gyakorlati példákkal szolgálunk az AQAP alkalmazásáról.

Kinek szól az AQAP tréning?

Az AQAP oktatás ajánlott a hadfelszerelési anyagot szállító és a hadfelszerelési anyagokhoz kapcsolódó szolgáltatást nyújtó vállalkozásoknak, akik a honvédelmi, rendvédelmi szervezetek részére, vagy a NATO számára kívánnak terméket szállítani, vagy szolgáltatást nyújtani.

Az AQAP tréning formája, előadók

Az AQAP tanfolyam alatt interaktív előadások hangzanak el, a résztvevők gyakorlati példákon alapuló feladatokat és helyzetgyakorlatokat oldanak meg, majd szituációs gyakorlatok megoldására és közös értékelésére kerül sor, esettanulmányt oldanak meg az AQAP tanfolyam résztvevői.

Az AQAP tréning elvégzéséről az oklevél kiadásának feltétele a sikeres írásbeli teszt megírása. A sikeresen vizsgázott hallgatók, igény szerint az DENKSTATT által kiállított részvételt igazoló "Részvételi igazolás AQAP képzésről" igazolást kapnak.

Az AQAP tanfolyam vezető AQAP tanácsadók irányításával folyik.

Kihelyezett AQAP képzés esetén egyedi ajánlatot adunk, kérjük, keressen minket!


Kapcsolódó szolgáltatások:
Képzés
Minőségirányítási képzések
Minőségtechnikák oktatása